Zöld színű textil szájmaszk védő maszk

Zöld színű textil  szájmaszk védő maszk

Az ajánlások szerint 4 óránként cserélni kell másikra, majd a használtat fertőtlenítve 4 óra múlva újra felhasználjuk a cseréhez.

Anyaga: zöld festett vászon

Ár: 500 Ft/db

A maszkok 2 rétegűek és a kettő rész közé mull lap (géz lap) helyezhető.

Magas hőmérsékleten vasalható, mosható, fertőtleníthető!

Többször használatos mosható szájmaszk, textilből

Sterilizálható egészségügyi-textil maszkok a cseppfolyós fertőzésektől óvják a viselőjét és a környezetét. A szájmaszk természetes gát, ami megakadályozza, hogy a köhögéssel, tüsszentéssel távozó, fertőző nyálcseppek a másik emberre terjedjenek, ezért általános védekezésre alkalmas.

A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható, azonban nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%–ban, azonban a fertőzések prevenciója érdekében fontos az izolálás.

Használata:

60°C-on is mosható, vasalással sterilizálható, de a gumi károsodását okozhatja, így a maszk élettartama lerövidülhet. A gumis részt TILOS vasalni!

A szájmaszkot 4 óra használat után feltétlenül vegyük le és sterilizáljuk, szárítsuk meg, vasaljuk ki, utána újra felhelyezhető.

Anyag összetétele: 100% pamut + gumi (Vászon: 140 gr / nm)

Gyártási hely: Magyarország, Baja

Megrendelésekhez jó tudni

Rendelhető mennyiségek:
előzetes egyeztetés után, árajánlat alapján

Szállítási határidő:
2-10 nap, a mennyiség és az alapanyag függvényében, minden esetben visszaigazolással.

Keresse munkatársainkat és kérjen személyre szabott árajánlatot! Visszaigazolt megrendelés esetén az ÁSZF-ben- ben foglaltak az irányadók.

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti