Vehrdesign

Vehrdesign táskák valódi bőrből

A hagyományosan, általunk kínált bőrtáskák mellett, készítünk műbőrből és textilbőrből is női divattáskákat. Ezeknek a termékeknek a kidolgozása és elkészítésének minősége megegyeznek a bőrből készítettekével.

Lehetőség van arra is, hogy a Vehrdesign® táskákat valódi bőrből is elkészítsük.

Vehrdesign® márkanév alatt új táskakollekció

A Vehrdesign® termékeket elsősorban textilbőrből készítjük, de ezeknek a termékeknek a kidolgozása és elkészítésének minősége megegyeznek a bőrből készített női váll, kézi, oldal stb. táskákéval. A különbség az árban jelentkezik, hiszen ezek a termékek olcsóbbak a bőrtáskáknál.

Lehetőség van arra is, hogy a Vehrdesign® táskákat valódi bőrből is elkészítsük.

Tekintse meg a kínálatot

Vehrdesign márkanév alatt, új női divattáska kollekciót kínálunk

Néhány szó a Vehrdesign®-ról

Gondoltunk egy nagyot - egy kreatív, jó ízlésű designer és egy precíz, alapos, nagy gyakorlattal rendelkező bőrdíszműves - és elkezdtünk tervezni, alkotni!

Létrehoztuk a Vehrdesign márkanév alatt készülő termékcsaládot. Textilbőrből, műbőrből, bőrből dolgozunk, minden termék kézzel készült, manufakturális, egyedi készítés, minőségi alapanyag és munka.

Lehetőség van arra is, hogy a Vehrdesign® táskákat valódi bőrből is elkészítsük.

Lehetőség, egyéni választás

Minden termék kézzel készül, manufakturális, kis szériás minőségi munka.
Ha egyéni elképzelése van azt is megvalósítjuk! Szolgáltatásunk teljes körű, vállaljuk a tervezés és a gyártáson át a késztermék postázását, szállítását is.

Valódi, kikészített bőr alapanyagok

Vehrdesign® márkanév alatt készített igényes táskáink egyik alapanyaga a valódi bőr.
A bőrt különféle eljárások sorozatának vetik alá, amíg megfelelő táskaalapanyag válik belőle.

Megfelelően kiképezve tartós és esztétikus. Szeretjük a tapintását, a hajlékonyságát, értékeljük, hogy „lélegzik”, vagyis felszívja és átengedi a nedvességet.

Dolgozunk marha, ló, sertés, kecske és juh bőrökkel. Bőséges színválaszték áll a rendelkezésre a bőr nagykereskedelmi üzletekben.

A táskák fő részei vastagabb marha vagy sertésbőrből a díszítések vékonyabb bőrökből készülhetnek.

1948-ban államosították a háború után megmaradt magyar bőrgyárakat, amelyek egységes irányítását 1963-tól a Budapesti Bőripari Vállalat végezte.

A rendszerváltást követően a szovjet piac megszűnésével, majd az olcsó távol-keleti cipők, táskák és egyéb fogyasztási cikkek importjának megjelenésével a megmaradt könnyűipari vállalkozások sorsa is megpecsételődött.

A kereskedelemben jórészt távol-keleti eredetű termékeket lehet vásárolni, így üdítő kivétel néhány kis magyar gyártó piaci megjelenése. Ezért hoztuk létre Vehrdesign® márkanéven új termékcsaládunkat.

Textilbőr és műbőr alapanyagok

Vehrdesign® márkanév alatt készített igényes táskáink anyaga valódi bőr, másik alapanyaga a textilbőr, egyes esetekben pedig műbőr.

A Vehrdesign®, táskákat irizáló, csillogó, márványos, steppelt, lakkbőrből, lakk anyagból, szőrhatású vagy virágmintás bőrutánzatokból is készíthetjük.

A különleges struktúrák teret adnak bármely bőrdíszműves, vagy designer fantáziájának. A Vehrdesign®, variációk határtalanok, a végeredmény csak a tervezőn múlik…!

A Vehrdesign®, Arany, ezüst, bronz és barnás árnyalatok, és a különleges színek dominálnak a jelenlegi trendekben, ahol az alap textilbőrök kiváló kombinációs lehetőségeket biztosítanak az elrugaszkodottabb, átlagostól eltérő dizájnok mellé.

A Vehrdesign®, textilbőr anyagok könnyen tisztíthatóak. Legegyszerűbben ablaktisztítóval, vagy nedves ruhával távolíthatóak el a szennyeződések. Permetezzük le a felületet és töröljük át egy puha ruhával, vagy papírkendővel.

Ha végeztünk töröljük át a felületet nedves ruhával, majd töröljük szárazra. Így elkerülhető, hogy a felület foltosodjon.

Ma már az igazán jó műbőr anyaga megtévesztésig hasonlít a valódi jó minőségű bőrre. A különböző műbőr méteráruink a legújabb design trendek által létre hívott igényeknek megfelelő termékeket kínálunk vásárlóink számára.

Az elérhető, beszerezhető textilbőr alapanyagok köre folyamatosan változik, módosul, mindig újabbak kerülnek a piacra, ugyanakkor néhány típust kivonnak a forgalmazásból.

Különleges darabok készítése

Megrendelőink részére készítünk az elképzeléseiknek megfelelő termékekről szabásmintát és a szabásminta alapján készterméket is.

A pontos szabásminta készítéséhez el kell készíteni a munka mintadarabot, majd a végleges mintadarabot.

A szabásminta elkészítésének díja tartalmazhatja a járulékos költségeket is, de külön-külön is részletezhetjük a munka minta és a mintadarab árát.
A szabásminta elkészítésének díjában nincs benne a késztermék elkészítésének díja, az külön kerül felszámításra.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az enyhe színeltérés elfogadható a fény és a képernyő miatt.

Egyedi design, egyéni elképzelések

A divattervezők is dicsérik a műbőr előnyös tulajdonságait. Könnyebben kezelhető, olcsóbb, mint az eredeti bőr, mert nagy tekercsekben gyártják, a minősége is elfogadható.

Ezeknek a termékeknek a kidolgozása és elkészítésének minősége megegyeznek a bőrből készített női váll, kézi, oldal stb. táskákéval. A különbség az árban jelentkezik, hiszen ezek a termékek olcsóbbak a bőrtáskáknál.

Termékek

Megrendelésekhez jó tudni

Rendelhető mennyiségek:
előzetes egyeztetés után, árajánlat alapján

Szállítási határidő:
2-10 nap, a mennyiség és az alapanyag függvényében, minden esetben visszaigazolással.

Keresse munkatársainkat és kérjen személyre szabott árajánlatot! Visszaigazolt megrendelés esetén az ÁSZF-ben- ben foglaltak az irányadók.

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti